Press "Enter" to skip to content

A hőszigetelt ablakok különösen jól jönnek télen

Az ilyen ablakok egy picit sem engedik be a kinti hideget. Érdemes már ősszel gondoskodni arról, hogy otthonunk meleg legyen a téli szezonban és ne kelljen felesleges fűtési költségekkel terhelni a családi költségvetést. A Veka ablakok minden igényt kielégítenek. Az energiatakarékos 82 mm-es rendszer többkamrás és kimagasló szigetelési értékkel rendelkezik. Az első osztályú energiahatékony profilokat bármely otthonba be lehet szerelni. Ez lehet már egy meglévő tégla vagy panellakás, de az a legbiztosabb, ha újonnan épülő otthonunkba eleve ezt a profilt választjuk. Passzívházakhoz és alacsony energia-szükségletű épületekhez is javasolják a gyártók.

A Veka profilok kellemes lakókomfortot biztosítanak és hatékony hangszigeteléssel rendelkeznek. A kiemelkedően zajos környékekre ezt a profilt érdemes beszerezni, hiszen a kivitelezés után az utcáról eddig beszűrődő hangzavar már a múlté lesz. Ha emiatt szeretné most lakását eladni, mert egyszerűen képtelen élni a zajban, akkor a Veka most megoldást kínál a régóta fennálló problémára. A Veka ablakok és ajtók ezen felül a nedvesség beszivárgástól is védelmet nyújtanak, így az erősen csapó eső ellen is tökéletesek. A profilok olyan helyeken is alkalmazhatók, ahol a közbiztonság annyira nem jó, hiszen a betörésgátlás DIN EN 1627 szerint készül, RC 2-es biztonsági fokozatnak megfelelően.

A Veka profilokat Németországban gyártják csak ’A’ minőségben. Még véletlenül sem fordulhatnak elő hibás darabok a szállítmányokban, hiszen erre a cég nagyon odafigyel. A meglévő acélmerevítések extra stabilitást adnak és a különleges kiegészítőkkel együtt felelnek a hosszú élettartamért és a működésbiztonságért. A hatékony hőszigetelés az optimális U értékeknek köszönhető és így még a nagyobb üvegfelületek is megfelelően hőszigeteltek. A tökéletes hőszigetelésnek hála ezek a profilok minden otthonban csökkentik a kiadásokat az alacsony fűtési költségek biztosításával. Az üvegeket 24 és 52 mm vastagság között készítik el, a vevő igényeinek és az épület adottságainak megfelelően- Az egyedi üvegvastagságot a profilok lehetővé teszik. A zaj, a nedvesség és a hideg elleni védelemről három tömítés is gondoskodik. Egy tömítés a tokban, egy a szárnyban és egy az ütközőben található meg.