Press "Enter" to skip to content

Télen is megőrizheted a barnaságodat egy otthoni szolárium géppel

A nyáron szerzett barnaságot sokan szeretnék megőrizni az év többi részére is. Vannak, akik azt vallják, hogy a barnább bőr sokkal szebb látványt nyújt, mint a fehér, de ez természetesen ízlés dolga. Aki nem szeretné, hogy néhány hét, hónap alatt teljesen elmúljon a nyáron megszerezett színe, az napjainkban már könnyen tud tenni ellene. Minden városban, településen lehet már találni szolárium stúdiókat, ahol elég alkalmanként néhány percet eltölteni a szolárium csövei között a kívánt hatás érdekében. Azoknak, akik rendszeresen járnak ilyen helyre, érdemes lehet elgondolkodni, hogy otthonukba is beszereznek egy ilyen készüléket.

Miért is ne lehetne otthon is egy saját szoláriumunk? Sokkal egyszerűbb úgy fenntartani a barnaságodat, ha még ki se kell mozdulnod otthonról érte (forrás: hollandimpex.hu). Tény és való, nem egy olcsó mulatság, ha úgy döntünk, hogy saját részre megvásárolunk egy szolárium gépet, de azoknak, akik amúgy is rendszeres vendégei az ilyen szalonoknak, hosszútávon akár meg is térülhet a befektetése. Arról nem is beszélve, hogy ha a családban, közeli baráti társaságukban is vannak, akik szeretnek így is barnulni, akkor még inkább kihasználhatják a gép adta lehetőségeket. A linkelt oldalra ellátogatva erre van is lehetőséged. Webáruházukban álló és fekvő szolárium közül is lehet választani, legyen szó használt, de felújított darabokról, vagy teljesen új készülékekről.

Vannak azonban olyan szempontok, amiket mindenképp át kell gondolni a vásárlás előtt. Ahogy az egyértelmű is lehet, de egy ilyen gépnek bizony nagy helyigénye van. Akár csak a szalonokban, a saját szolinkat is karban kell tartani a megfelelő működés érdekében bizonyos időközönként. Nagyon fontos még, hogy annak ellenére, hogy karnyújtásnyira van az otthoni gépünk, ugyan úgy be kell tartani a szabályokat, akár csak egy szalonban. Nem szabad túlzásba esni, figyelni kell, hogy ne túl gyakran, és ne túl sokáig feküdjünk, vagy épp álljunk be a csövek közé. Ugyan úgy le kell mosni a sminket, ékszereket nem szabad viselni, és az elengedhetetlen bőrradírozást se felejtsük el az egyenletes és szép barnulás érdekében. Használat után pedig használjunk megfelelő készítményeket a száraz bőr ellen.

A linkelt oldalon nem csak szolárium gépek vásárlására nyílik lehetőséged, de akár bérlésre is, valamint kínálatukban megtalálod a szükséges kiegészítő termékeket, úgy mint fertőtlenítők, szemvédők, vagy párnák a kényelemért. Ezen felül a kiváló és minőségi kozmetikumokat is meg tudod majd rendelni a tökéletes eredmény eléréséért. Ne feledd, bőröd lehet a hűvösebb évszakokban is tökéletes árnyalatú, de mindig érdemes a természetességre is törekedni, mikor szoláriumot hívunk ennek érdekébe segítségül!