Press "Enter" to skip to content

Szemműtét előtt érdemes véleményeket olvasni

Minden műtét, így a lézeres szemműtét előtt is fontos, hogy tisztában legyünk vele mire is vállalkozunk. Az eljárás előtt érdemes alaposan körüljárni a témát. Ezen az oldalon számos beszámolót, véleményt olvashat lézeres látásjavításon átesett páciensektől. Így pontosan tudni fogjuk, hogy a szemklinikán mi várható a vizsgálatok alatt, a műtét során és a gyógyulási időszakban.

A lézeres szemműtét véleményeket olvasva a legszembetűnőbb előnyök, amelyeket a kiemelnek a kezelésen már átesett páciensek a következők:

  • A beavatkozás rendkívül gyorsan, fájdalom nélkül zajlik, mindössze 10 percet töltenek a műtőben.
  • A többség már közvetlenül a műtét után jól lát.
  • Sokkal könnyebb az élet a műtét után szemüveg nélkül, mint előtte.
  • Sokkal felszabadultabb a lézeres kezelés után bármilyen sport és az utazás is egyszerűbb.
  • Nagyon könnyű megszokni a kontaktlencse, szemüveg nélküli létet.
  • A leggyakrabban ismételt mondat, ami szinte minden beszámolóban szerepel valamilyen módon: „Csak az sajnálom, hogy nem sokkal hamarabb döntöttem a lézeres szemműtét mellett. Életem legjobb döntése volt.”

A lézeres szemműtét véleményekből az is látszik, hogy a leggyakrabban választott kezelések a DiamondFEMTO 7D és az OptiLASIK 7D. Bár ezek az úgynevezett lebenyes kezelések a drágábbak, a gyógyulási idejük és a látásélesség beállása sokkal gyorsabb, mint a felszíni (Zero-Touch 7D és PRK 7D) kezeléseké. Ahogy azt több páciens említi, ez a fő ok, ami miatt inkább rászánják a pénzt a drágább lézeres beavatkozásokra.

Ha nem csak a lézerklinikák marketing szövegét akarjuk olvasgatni, hanem valódi páciens véleményekre vagyunk kíváncsiak, akkor érdemes felkeresni a klinikák weboldalának vagy Facebook oldalának vélemény szekcióját. Megnyugtató, hogy az ezeken a platformokon olvasott vélemények megerősítik a marketing szövegben hangoztatott előnyöket.

A Budai Szemészeti Központ nem csak lézerközpont, hanem komplett szemészeti szolgáltatásokat nyújtó egészségügyi intézmény. Így weboldalán lézeres szemműtéten, műlencse műtéten, szürkehályog műtéten és egyéb szemészeti beavatkozáson átesett páciensek pozitív visszajelzése is olvasható. Minden szemmel kapcsolatos problémára igyekeznek megoldást találni. A klinikán dolgozó orvosok sok éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek és a rangidős szakorvosok nemzetközi szinten is elismertek. Orvosaik összesen több, mint 150.000 szemészeti vonatkozású műtétet végeztek el szakmai pályafutásuk során. Az esetleg felmerülő egyedi eseteket mindig teamben oldják meg, így biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb kezekben leszünk. A műtéti beavatkozásokra minden esetben orvosi garanciát vállalnak.