Press "Enter" to skip to content

Shiatsu masszázs: milyen árakra lehet most számítani?

A természetes gyógymódok és kezelések egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot napjainkban. Ugyan a hagyományos orvostudomány nélkülözhetetlen szerepet tölt be életünkben, de a prevenció és az utókezelések kapcsán igen kedveltek a keleti módszerek is. Ezek közé tartozik a Shiatsu masszázs, amely alapvetően a test, a lélek és a szellem állapotára egyaránt hatással van. De mégis mennyibe kerül egy ilyen kezelés? Milyen mélyen kell a zsebbe nyúlni ahhoz, hogy kihasználhassuk az e módszerekben rejlő erőt?

Ha kíváncsi arra, hogy most mennyibe kerül egy Shiatsu masszázs, akkor egyszerűen kattintson a bbshiatsu.com linkre! A kezelés állapotfelméréssel indul, amely a keleti diagnosztika szerint történik. A japán kiropraktika, vagy például a belső szervek meridián-rendszerével foglalkozó kezelés egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy az energiaáramlás biztosítható legyen a szervezet számára. A keleti kezelési módszerek alapján elmondható, hogy a betegségek gyakran a szervezetben jelen levő energiaáramlási folyamatok elakadására vezethetőek vissza. A megfelelő kezeléssel ez helyreállítható, így fizikai és pszichés betegségek is megelőzhetőek, vagy a már kialakult tüneteknek mondhat búcsút a páciens.

A test és a lélek komplex egészként működik, és ez mellett biztosan nem mehetünk el. Nem véletlen, hogy gyakran a testi problémák a lélek és a mentális működés egészét befolyásolják és persze ugyanez fordítva is igaz. Gyakori, hogy a vizsgálatok konkrét betegséget nem mutatnak ki, az érintettek mégis gyakran szenvednek fejfájástól, hányingertől és egyéb testi panaszoktól. A háttérben ilyenkor rendszerint a lélek problémái és azoknak a testre kifejtett hatásai állnak.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy az egészség helyreállítása mellett a prevencióra is célszerű kiemelt figyelmet fordítani. A Shiatsu kezelés segít összehangolni a test rendszereinek működését. A stresszoldó hatás mellett új energiákra is lelhetnek a vendégek, de a sportsérülések esetében is kitűnő szolgálatot tesznek a keleti módszerek. A mai kor embere számára nem ismeretlen a hát-, nyak-, és derékfájás, mely az ülő munkavégzésre és a mozgásszegény életmódra is visszavethető. A Shiatsu masszázs előnyeit ilyen esetekben is érdemes kipróbálni.