Press "Enter" to skip to content

Ön el tudná képzelni a saját esküvőjét ezen a helyszínen?

Az esküvői időszak nem ér véget a nyári hónapokkal. Sokan kifejezetten őszi vagy téli esküvőt szeretnének, és elkerülnék a nyári délutánok forróságát. Az esküvői ruha kiválasztásakor is újszerű megoldások kerülhetnek középpontba akkor, ha például decemberre szervezné a nagy napot. S hogy milyen rendezvényhelyszínek örvendenek a leginkább népszerűnek? Mennyire fontos a lakóhelytől való távolság? Melyek azok az extrák, melyekért a mai kor embere hajlamos többet is fizetni?

Közel sem mindennapi esküvői helyszín ez, ráadásul a fővároshoz való közelsége is nagy előnynek számít. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem csupán egy helyszínt keresnek, ahol a szertartásra és a lakodalomra sor kerülhet. A szálláshelyként is szolgáló komplexumok akkor is népszerűek, ha a vendégek elszállásolásáról, egy közös másnapi reggeli-ebéd megszervezéséről van szó.

Mind többen tartják fontosnak a természetes környezetet is, ami kiszakítja az embert a hétköznapok rohanásából, és egyúttal romantikus körítést is biztosít az eseményhez. Akkor is érdemes elkezdeni az esküvőszervezést, ha majd csak jövő tavasszal, nyáron kerül sor arra. A főváros közelében megtalálható kastélyszállók, rendezvényhelyszínek gyakran hónapokra előre le vannak foglalva. Különösen igaz ez a szálláshelyet is nyújtó esküvői helyszínek kapcsán.

A nagy nap jó esetben csak egyszer érkezik el az ember életében. A család részéről gyakran találkozhatunk elvárásokkal, és mindenki a legjobbat akarva lát el ilyen-olyan tanácsokkal. Ez viszont az az alkalom, ami csak a párról szól. Miért ne lenne olyan, amilyennek ők szeretnék? A természet közelsége, a területen szerzett jelentős tapasztalat, a rendezvényszervezés kapcsán a szerteágazó figyelem és a fókuszálás legalább olyan lényeges szempontnak számítanak, mint a főváros közelsége, a minőségi gasztronómia és ma már a szálláshelyként funkcionálás is.

Felejtse el a dekoráció, az ételek, a szervezés terén a csalódásokat, és válasszon olyan esküvői helyszínt, amely minden tekintetben emlékezetes eseményt garantál. A romantika és a korszerűség iránti igény egyszerre érvényesülhetnek a napjainkban népszerű vendéglátóhelyeken, rendezvényszervezést kínáló szolgáltatóknál.