Press "Enter" to skip to content

A női meddőség kezelésében is segíthet az Aviva torna?

A női test komplex működésében a hormonháztartásnak kiemelt szerepe van. Nem csak a menstruációs ciklus hosszát befolyásolja, hanem a közérzetet, a szervezet vízraktározását, a bőr állapotát, vagy például a termékenységet is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen fordulnak szakemberhez a női meddőség problémájával. A pénzt és az esetleges beavatkozásokkal járó félelmet, stresszt nem kímélve vannak, akik mégsem járnak eredménnyel. Nem véletlen, hogy az olyan természetes módszerek mind nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint amilyen az Aviva torna.

A speciális mozgástechnika hozzásegít ahhoz, hogy jobban megismerd tested, összhangba kerülj azzal, s ez ne csak testi, hanem lelki szinten is megtörténjen. A meddőség gyakran éppen akkor enged a szorításon, ha már nem stresszelsz rá a dologra. Persze nagyon fontos az is, hogy beiktatod-e a rendszeres mozgást a mindennapjaidba, milyen az artériás és a vénás vérkeringésed, valamint a hormontermelő mirigyeid környékén milyen a vérellátás. Az Aviva torna mindezeket képes előmozdítani, s teszi ezt úgy, hogy közben a vendégek személyre szóló tanácsadást is kapnak, ezzel a gyógyulást felgyorsítva.

A női Aviva torna a medence körüli izmok megdolgoztatásával érhet el pozitív hatást. A vérkeringés élénkítésével az érintett területek több vitamint és hormont kapnak, ami szintén jótékony hatással van a női szervezet működésére. A vénás keringés fokozásának hála a salakanyagok, az anyagcseretermékek és a széni-dioxid gyorsabban tudnak kiürülni.

Természetesen a mozgás mellett sem érdemes elmenni, hiszen erősíti az izmokat, regenerálja a kötőszöveti rendszert, sőt, a bőrfelszíni reflexpontok stimulására is lehetőség kínálkozik az Aviva torna keretein belül. Érdemes tudni, hogy az optimális testsúly elérése nagy segítség lehet a meddőséggel vívott küzdelemben. Ez pedig nem máshol kezdődik, mint a mozgásra és az étkezésre való odafigyelésnél. A hormonháztartás rendellenességei akár már ettől rendeződnek, s kiegészítve a célirányos tornával, már viszonylag rövid időn belül elérhető a várt gyermekáldás. A súlyfeleslegtől való megszabadulás nem csak a gyermekvállalást könnyíti meg, hanem az általános egészségi állapoton is sokat segít.