Press "Enter" to skip to content

Mobil gumiszerelés bárhol és bármikor?

Az olyan szervizek, mint az amobilgumis.hu helyszíntől függetlenül tudnak a segítségére sietni. Nem szükséges órákat várni a segítségre, hiszen a mobil szervíz azonnal az ügyfelek segítségére siet. A non-stop mobil gumiszervíz a nap 24 órájában várja a bajba jutottak hívását. Budapest egész területén az ügyelet bármikor kihívható és megoldják az ügyfelek problémáit. Az utakon számtalanszor következnek be nem várt események. Ilyen lehet egy gumidefekt, illetve sokszor következnek be padkázások, amelyek következtében a gumiabroncsok sérülhetnek. A kátyúk is gyakorta okoznak problémákat, de a kiszakadt abroncsokat is meg tudják javítani ott azonnal helyben.

A gumiszervíz szolgáltatásai igen sokrétűek. Vállalnak gumiszerelést személyautóra és kis teherautóra, valamint motorkerékpárra. A helyszínen megjavítják a defektet és még az autópályáról is kimentik a sérült járműveket. A motorkerékpárok mentéséről is gondoskodni tudnak és igény esetén elvégzik a klímák feltöltését a helyszínen, vagy akár háznál is. A flotta gumiszervíz szolgáltatásnak hála a legkisebbtől a legnagyobb autókig vállalják a cégek telephelyén a javítási és a klímafeltöltési munkálatokat megfizethető áron. Ennek előnye, hogy az ügyfelek által előre meghatározott időben érkeznek a szakemberek, így nem kell sehol sorban várakozni, hogy a szolgáltatást igénybe vegyük.

A szakszerű javítási munkálatokat akár az éjszaka közepén is elvégzik, ha éppen akkor kerülnek bajba az ügyfelek. Ha otthon vettük észre a bajt, akkor házhoz mennek a szakemberek. Az autópályán bekövetkező durrdefektek, leeresztő gumik a pályán is javíthatók. A mobilgumis furgon azonnal a helyszínre siet, hogy segítséget nyújtson. Azok az ügyfelek, akik nem szeretnek sorban állni, már otthonukban is igénybe vehetik a szakszerű klímafeltöltést. A megfelelő eszközzel felszerelt szervíz furgon a helyszínen segíti az ügyfeleket. Amennyiben a klíma tisztításáról van csupán szó, az sem jelenthet gondot és a nap bármely szakában házhoz mennek a szerelők. A téli időszak elején és a nyári időszak elején mindenkinek fontos, hogy a megfelelő mintázatú abroncs legyen a gépjárműveken. Az időszakos abroncs cserét is meg tudják oldani akár saját kertünkben is.