Press "Enter" to skip to content

Melyik pályázati hitel éri meg a legjobban?

Vannak olyan weboldalak (mint például a forrascentrum.hu), amelyek segítségével sokkal könnyebben felmérheti, hogy melyek most a legjobb pályázati hitel lehetőségek. A Forráscentrum a pályázattal kombinált mikrohitelek szakértője, így érdemes a segítségüket kérni, ha hitelről van szó. A magyarországi vállalkozások gyakorta szembesülnek azzal, hogy a cég fejlődése érdekében egy-egy projekt erejéig bizony hitelfelvételre kényszerülnek. A centrum szakértői az optimális és a kedvező feltételekkel rendelkező hitellehetőségeket kínálja ügyfelei számára. A hitelek segítségével a telephelyfejlesztések, az új vagy akár a használt gépek beszerzése, az ingatlanok építése, a személy vagy tehergépjárművek beszerzése sokkal könnyebbé válik és az átmeneti likviditási problémák megoldásában is segítenek.

Az egyes hitellehetőségeknél lehetőség nyílik arra, hogy pályázati konstrukciókkal kombinálják azokat. A pályázattal kombinált hitelfelvételek kevésbé fogják megterhelni a cégeket. Komoly szakértelemmel rendelkeznek a Forráscentrum munkatársai a hitelkérelmek benyújtása kapcsán. Az üzleti terveket szakszerűen készítik el még azoknak a vállalkozásoknak is, akiket esetleg már egy vagy akár több hitelintézet is elutasított. A kapcsolatrendszernek köszönhetően ezekre a helyzetekre is kínálnak megoldást. A tervek elkészítése ingyenes, amelyet mindig az adott vállalkozás üzletpolitikai koncepciójának megfelelően végeznek el.

Amennyiben maximálisan 25 millió forintra van szükség a vállalkozás fellendítéséhez vagy egy probléma elhárításához, úgy a Széchenyi Kártya a legjobb megoldás. Amennyiben hirtelen van szükség nagyobb összegre, úgy ez a konstrukció tud segítséget nyújtani. A vállalkozói hitelek már 62,5 millió Forintig igényelhetők és ma már igen rugalmas hitelek találhatók meg a piacon. A vállalkozói hiteleket az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank forrásából biztosítják. Forgóeszköz finanszírozásra minimum 3, maximum 31,25 millió Forint igényelhető. Beruházási hitelként minimum 3, maximum 31 millió Forint vehető fel. Beruházási hiteleknél lehetőség nyílik más banki hiteltermékek igénybevételére is. A Forráscentrum weboldalán további hasznos információkat találhatunk a pályázatokkal és a hitelfelvételekkel kapcsolatban.