Press "Enter" to skip to content

Láttad már ezt a gengszter barber shop-ot?

Szakálligazításra lenne szükséged? Szeretnéd megtalálni a számodra ideális hajviseletet? Borbély szalonért nem kell messzire menni, hiszen gombamód szaporodnak a városban. Abban az esetben viszont, ha nem mindegy a környezet, és a kapott szolgáltatás minősége sem elhanyagolható, akkor van egy jó ötletünk Számodra! Budapesten már ilyen borbély szalont is lehet találni.

Ha mindig is vonzott a gengszter korszak hangulata, akkor ez a helyszín garantáltan elnyeri majd tetszésed. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az olyan enteriőrben, mely stílusában valami egyedit képvisel, sokkal szívesebben töltjük időnket. Az 1920-as évek korszakának feelingje közel áll a férfiszívekhez. A falakra akasztott korhű fegyverek, a stílusos képkeretek, a színek, a formák és a bútorok egyaránt az szesztilalom idejét idézik, amikor még egész más volt a világ, mint napjainkban.

A férfiak számára a fodrászlátogatás gyakran egy szükséges rossz, amit mindenképpen le kell tudni. De belegondoltál már abba, hogy az erre szánt idő akár lehet egyfajta szeánsz is? Ihatsz egy whiskey-t, vagy ha autóval érkeztél, akkor egy üdítőt. Ha úgy tartja kedved, lőhetsz egy menő Insta képet valamelyik korhű fegyverrel a kezedben. Az enteriőr már önmagában alkalmas arra, hogy igényes képek készüljenek, és azt a hatást keltsd, egy egészen más korba csöppentél volna.

Persze az igényes környezet mit sem érne akkor, ha nem kapnál prémium kategóriás szolgáltatást. A szakemberek itt pontosan tisztában vannak azzal, hogyan található meg az arcformádhoz és a személyiségedhez egyaránt passzoló hajviselet. A manapság nagyon divatos szakállat viselsz? Ne feledd, csak akkor lehet igényes az, ha rendszeresen igazításra kerül és az ápolás is helyet kap a rutinban.

A szolgáltatások egyre szélesedő piacán rendszerint azok viszik a prímet, akik valamiben mást, különlegest tudnak nyújtani. Nem véletlen, hogy az egyedi enteriőrrel, sajátos stílussal rendelkező borbély szalonok a leginkább népszerűek manapság. A vendégek egyre inkább fontosnak tartják, hogy ha mindenképpen időt kell szánniuk valamire, akkor az legyen prémium színvonalú és adjon egyfajta pluszt a hétköznapokhoz.