Press "Enter" to skip to content

Kültéri sátor bérléssel a téli rendezvényektől sem kell tartani

Nem egy szabadtéri rendezvényt mentett már meg egy fűthető kültéri sátor (forrás: partycaesar.hu).Party sátor, lakodalom- és sörsátor bérlésére is lehetőség nyílik. Amennyiben sok vendégre számítunk és biztosak vagyunk abban, hogy ezt zárt térben nem tudjuk megoldani tekintve a ház adottságait, akkor csak a sátorbérlés jöhet számításba. A rendezvénysátor kínálat igne széles, így többféle méretben és kivitelezésben is válogathatunk esküvőnkre a sátrak közül. Az sem gond, ha ősszel vagy télen kerül megrendezésre az esküvő, hiszen a zárt sátrakat lehet fűteni, így a pár és a násznép sem fog fázni. A bérléshez jelezni kell előre a várható vendéglétszámot és a tapasztalt kollégák máris kiajánlanak egy megfelelő sátrat az esküvőhöz.

Természetesen nyári esküvőkhöz is igénybe lehet venni a sátrakat, hiszen a nyári forróságtól is megvédik a résztvevőket. Egy váratlan nyári vihar vagy a szúnyogok mind kizárhatók, ha sátrat bérlünk a nagy napra. A sátrak emellett igen romantikus hangulatot teremtenek, amely egy esküvő során elengedhetetlen. Akár több sátor összevonására is lehetőség nyílik, amelyet a vendégek létszámának megfelelően lehet alakítani és kibérelni. Ezek a sátrak nagyon könnyen összeszerelhetők és könnyedén le is bonthatók. A sátrakat fel lehet állítani falakkal és anélkül is, így bármely évszakban alkalmazhatók.

A sátrak nagyon romantikus hangulatot varázsolnak és egy romantikus pihenőhely is egyben. Ezeket a sátrakat különféle dekorációkkal és lámpákkal még hangulatosabbá tehetjük. Esküvői dekorációnak használhatunk szatén szalagokat, különleges gyertyatartókat, esetleg csillárokat, fehér párnákat vagy esetleg függönyöket. A kerti esküvők előnye, hogy a fákat is fel lehet díszíteni LED égőkkel vagy romantikus lámpásokkal. Egy romantikus esküvő ma már elképzelhetetlen sátrak nélkül, amelyet akár saját kertünkben is felállíthatunk. A rendezvényekre mindent biztosít a partycaesar. A webshopban nagyon gyorsan össze lehet válogatni minden kelléket, amelyekre egy esküvőn szükség lehet. Mivel a legtöbb kiegészítőt bérelni lehet, így a szállításról is a rendezvényszervező cég gondoskodik.