Press "Enter" to skip to content

Klíma nagykereskedelmekben is érdemes szétnézni

Végig kell gondolni minden lehetőséget klíma vásárlás előtt, ezért az olyan weboldalakon is érdemes szétnézni, mint az alfasonic.hu. Az oldalon megtekinthetjük a népszerű Panasonic klíma bemutatását. A Panasonic légkondicionálók a lakásokban is tökéletes. megoldást nyújthatnak. A kiemelkedő minőség, a folyamatos termékfejlesztés mind a márka mellett szól. A klímák mellé garanciát is biztosítanak.

A szigorú japán minőségellenőrzés, a minőségi fűtési és hűtési termékek jellemzik a márkát. A Panasonic már 30 éve gyártja a légkondicionálókat, amelyeket már 130 országban forgalmaznak. Ezeknél a klímáknál biztosak lehetünk abban, hogy megbízhatóan működnek és hosszú éveken keresztül szolgálják a családok kényelmét. Az otthonok a klímáknak köszönhetően sokkal komfortosabbá válnak és megfelelő hűtésről és fűtésről gondoskodnak. A klímák energiatakarékos működésűek, így nem kell nagyobb rezsiköltségtől tartani, ha mellettük tesszük le a voksunkat. Minden esetben a lakók életviteléhez és a helyiség kihasználtsághoz érdemes tervezni a klíma beszerelését. Ma már az újgenerációs Panasonic klímákat lehet megvásárolni, amelyek már porlasztott nano vízcseppeket juttatnak a lakások légterébe így a levegő minőségét is javítják. A nano technológiának köszönhetően a rendszer kiszűri a levegőben megtalálható baktériumokat, penészgombákat és még a vírusokat is. A Panasonic klímákhoz a Brit Allergia Szövetség által kiállított tanúsítványt is mellékelik.

A klímák PM 2,5 szűrővel rendelkeznek, amelyek a koszt, a füstöt, a port is kiszűrik. Az Econavi aktivitás érzékelő az emberi aktivitást érzékeli és a napfényérzékelő pedig optimalizálja a klíma működését. Az Econavi segítségével jelentős energiamegtakarítás érhető el. Az előbbi előnyök mellett a szupercsendes üzemmód és a Wifi kapcsolat is a többi légkondicionáló elé helyezi a Panasonic klímát. Ezek a klímák nagyon halkan működnek, ezért még éjszaka sem zavarják meg a család nyugodt alvását. Az Internet Control segítségével egy felhasználóbarát távirányító rendszert kapunk, amelynek segítségével akár Androidos telefonunkról is szabályozhatjuk a klímát. A web áruházban már a 2018-as Panasonic modellek közül választhatjuk ki a számunkra legjobb megoldást kínáló berendezést.