Press "Enter" to skip to content

Akár csak pár órára is lehet már irodát bérelni Budapesten

Az irodabérlés minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Ma már számos olyan munkakör létezik, melyek esetében lehetséges a home office. Ha saját vállalkozásod építed, akkor helyszíntől és időtől függetlenül végezheted el tevékenységed. A dolog nehézsége azonban éppen ebben rejlik. Az időbeosztás különösen problémás akkor, ha nem áll az ember mögött a főnök, és tulajdonképpen saját érdeke az, hogy produktívan végezze feladatait. Nem véletlen, hogy az érintettek sokszor keresnek alternatív megoldásokat éppen saját maguk motiválására.

Az irodabérlés, valamint az úgynevezett közösségi irodák egyre inkább keresettek. A külön munkaállomások, vagy a saját iroda lehetővé teszi, hogy kialakíts egyfajta napi rutint, felkelj időben. A társaságban tartózkodásnak megvan az az előnye, hogy mások elhivatottsága Rád is pozitív hatással van. A produktív munkavégzés az alapja annak, hogy egyről a kettőre juss, s ez ténylegesem meg is mutatkozzon eredményeiden.

Az FRoffice bérelhető irodáit 1 évre, vagy akár 1 órára is igénybe lehet venni. Ez utóbbi kifejezetten jó választás azok számára, akik mindössze az ügyfelekkel történő találkozást szeretnék hivatalos körülmények között levezényelni, egyébként pedig a home office kényelmét használnák ki. A tárgyaló bérlése lehetővé teszi, hogy nagyobb meetinget, csoportos összejövetelt, létszám tekintetében a tárgyalót megkövetelő prezentációt tarts. A cég méretének és tevékenységének függvényében erre akár havonta többször is szükség lehet. Ha mindig csak annyi időre bérelsz irodát, tárgyalót, amennyit ténylegesen használod azt, akkor a költséghatékonyságon is megmutatkozik választásod pozitívuma.

A már meglévő és a potenciális ügyfelek megítélésének szempontjából sem mindegy, hogy hová szervezed a találkozót, milyen jól felszerelt helyszín mellett teszed le a voksod. Az irodabérlés egyébként magában hordozza a lehetőséget, hogy a kialakított napi rutin mellett akár másokkal is ismerkedni tudj, közös projektek alakuljanak ki. A korszerű irodaházakban már pihenőhelyiség, tusoló, kényelmes konyha is áll rendelkezésre, ezzel is megkönnyítve a mindennapok szervezését. A hatékonyság növelése a tervezhetőségnél indul, és a produktivitás kapcsán is előrébb vivő, időpontok betarthatóságával szintén társul.